SİPARİŞ TAKİBİ

Aydınlatma Metni - ozdestore.com

ERİŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA İNTERNET SİTESİ AYDINLATMA METNİ

Erişler Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“Erişler AŞ”), yürütmekte olduğu faaliyetler nedeniyle kişisel verilerinizin işlenmesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak her türlü teknik ve hukuki tedbiri almaktadır. İlgili kişiler, kişisel verilerinin işlenmesi, üçüncü kişilere aktarılması, kişisel veri toplamanın hukuki sebepleri ile KVKK’ da yer alan hakları konularında detaylı bilgiye aşağıdaki aydınlatma metninden ulaşabilirler.

A. İşlenen Kişisel Veriler

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Adı Soyadı, T.C Kimlik No, Kimlik Seri, No, Anne adı, Baba adı, Doğum yeri ve tarihi, Medeni hali, Dini, Kan grubu, İmza, Fotoğraf, Kayıtlı olduğu il, İlçe, Mahalle, Köy, Cilt No, Aile Seri No, Cinsiyeti.

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    1.2. İç piyasa satış pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması, gerekli cari kayıtların oluşturulması ve yasal zorunluluklar amacıyla.

    1.3. Lojistik süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla.

    1.4. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması, yasal zorunluluk ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi amacıyla.

    1.5. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlaması ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    1.6. Satın alma süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve sözleşmenin ifası amacıyla.

    1.7. Muhasebe süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve araç satış süreçlerinin tamamlanması amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.2.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması; veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için veri işlemenin zorunlu olması.

    1.3.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.4.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.5.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.6.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.7.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.1. Kişiden talep ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.3.1.2. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmî kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla)

    1.3.1.3. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.4. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.3.1.5. Noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.4.1.2. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmî kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla)

    1.4.1.3. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.4. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.4.1.5. Noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.5.1.2. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmî kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla)

    1.5.1.3. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.4. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.5.1.5. Noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.6.1.2. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmî kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla)

    1.6.1.3. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.4. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.6.1.5. Noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.7.1.2. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmî kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla)

    1.7.1.3. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.4. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.7.1.5. Noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    2. Adı Soyadı, T.C Kimlik No,İMZA

    Amaç

    2.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlaması ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    2.1.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    2.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    3. Adı Soyadı, T.C Kimlik No

    Amaç

    3.1. Dış ticaret ihracat süreçlerinin yürütülmesi iş akışının sağlanması amacıyla.

    3.2. Perakende muhasebe süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve gerekli masraf ödemelerinin sağlanması amacıyla.

    3.3. Şube süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve ürün tedarik aşamalarının yürütülmesi amacıyla.

    3.4. Kademe süreçlerinin yürütülmesi iş akışının sağlanması ve herhangi bir ihlal kaza durumunda gerekli süreçlerin yürütülmesi amacıyla.

    3.5. Cari hesaplar süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla.

    3.6. Finans süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve ödemelerin yapılması için zorunluluklar amacıyla.

    3.7. Perakende satış operasyon süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması amacıyla.

    3.8. Muhasebe süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    3.1.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    3.2.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    3.3.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    3.4.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    3.5.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    3.6.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    3.7.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    3.8.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    3.1.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.2.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.3.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.4.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.5.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.6.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.7.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.3. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.4. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.5. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.7. Firmalardan gelen bilgiler irsaliye ve faturalar (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.8.1.8. Bağlı şahıs firmalarından müşteriler gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    4. Adı Soyadı, İmza

    Amaç

    4.1. Kalite Yönetim Sistemi süreçlerinin yürütülmesi, gıda ve İSG güvenliği, giriş çıkışların kontrolü amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    4.1.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

    Yöntem

    4.1.1.1. Yüz yüze görüşme (Otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Ad Soyad, Telefon, Adres, Email.

    Amaç

    1.1. İç piyasa satış pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    1.2. Dış ticaret ihracat süreçlerinin yürütülmesi iş akışının sağlanması amacıyla.

    1.3. Perakende muhasebe süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının, iletişim faaliyetlerinin ve gerekli masraf ödemelerinin sağlanması amacıyla.

    1.4. Lojistik süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve iletişim faaliyetlerinin sürdürülmesi amacıyla.

    1.5. Kantar süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    1.6. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması, yasal zorunluluk ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi amacıyla.

    1.7. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlaması ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    1.8. Şube süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve ürün tedarik aşamalarının yürütülmesi amacıyla.

    1.9. Kademe süreçlerinin yürütülmesi iş akışının sağlanması ve herhangi bir ihlal kaza durumunda gerekli süreçlerin yürütülmesi amacıyla.

    1.10. Satın alma süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve sözleşmenin ifası amacıyla.

    1.11. Cari hesaplar süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla.

    1.12. Finans süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    1.13. Perakende marka geliştirme süreçlerinin yönetilmesi ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    1.14. Perakende depo süreçlerinin yürütülmesi ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    1.15. Perakende satış operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    1.16. Muhasebe süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması; veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için veri işlemenin zorunlu olması

    1.2.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.3.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.4.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Firmalardan veya kişilerden talep edilerek ve kurum kaynaklarından toplanır (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.4.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.4.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.4.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.5.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.5.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.5.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.6.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.6.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.6.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.7.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.7.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.7.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.8.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.8.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.8.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.9.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.9.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.9.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.10.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.10.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.10.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.11.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.11.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.11.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.12.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.12.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.12.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.12.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.13.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.13.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.13.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.13.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.14.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.14.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.14.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.14.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.15.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.15.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.15.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.15.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.1. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.16.1.2. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.16.1.3. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.4. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.5. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.6. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.7. Hukuk biriminden gelen sözleşme ve vekaletnameler, yüz yüze görüşme, bağlı İnsan Kaynakları firmalarından gelen bilgiler, kariyer.net, özgeçmiş (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.16.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliye ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yolla).

    1.16.1.11. Firmalardan gelen bilgiler faturalar, noter kağıtları, satış sürecindeki resmi evraklar ve kişiden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    2.Ad Soyad, Telefon

    Amaç

    2.1. Güvenlik süreçlerinin yürütülmesi, giriş kontrollerinin sağlanması ve iş akışının sağlanması amacıyla.

    2.2. Kalite Yönetim Sistemleri süreçlerinin yürütülmesi ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    2.3. Üretim ve paketleme süreçlerinin yürütülmesi ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    2.4. Laboratuvar süreçlerinin yürütülmesi ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    2.1.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    2.2.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    2.3.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    2.4.1.Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    2.1.1.1. Yüz yüze görüşme, fabrika ziyaretçi formu (Otomatik olmayan yollarla).

    2.1.1.2. Yüz yüze görüşme (Otomatik olmayan yollarla).

    2.1.1.3. Personelden istenen özlük bilgileri (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.1.1.4. Kurum kaynakları (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.2.1.1. Yüz yüze görüşme, fabrika ziyaretçi formu (Otomatik olmayan yollarla).

    2.2.1.2. Yüz yüze görüşme (Otomatik olmayan yollarla).

    2.2.1.3. Personelden istenen özlük bilgileri (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.2.1.4. Kurum kaynakları (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.3.1.1. Yüz yüze görüşme, fabrika ziyaretçi formu (Otomatik olmayan yollarla).

    2.3.1.2. Yüz yüze görüşme (Otomatik olmayan yollarla).

    2.3.1.3. Personelden istenen özlük bilgileri (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.3.1.4. Kurum kaynakları (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.4.1.1. Yüz yüze görüşme, fabrika ziyaretçi formu (Otomatik olmayan yollarla).

    2.4.1.2. Yüz yüze görüşme (Otomatik olmayan yollarla).

    2.4.1.3. Personelden istenen özlük bilgileri (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.4.1.4. Kurum kaynakları (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Banka bilgileri, Vergi dairesi, Vergi numarası

    Amaç

    1.1. İç piyasa satış pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması, gerekli cari kayıtların oluşturulması ve yasal zorunluluklar amacıyla.

    1.2. Dış ticaret ihracat süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması, gerekli ödemelerin yapılması ve iletişim faaliyetleri amacıyla.

    1.3. Perakende muhasebe süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının, iletişim faaliyetlerinin ve gerekli masraf ödemelerinin sağlanması amacıyla.

    1.4. Lojistik süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve gerekli ödemelerin sağlanması için finans birimiyle paylaşılması amacıyla.

    1.5. Kantar süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve gerekli ödemelerin sağlanması amacıyla bilgilerin paylaşımı amacıyla.

    1.6. İç denetim ve muhasebe süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla.

    1.7. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    1.8. Şube süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve ürün tedarik aşamalarının yürütülmesi amacıyla.

    1.9. Cari hesaplar süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve finansın gerekli ödemeyi sağlaması için cari kart çıkarılması amacıyla.

    1.10. Finans süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve finansın gerekli ödemeyi sağlaması için cari kart oluşturulması.

    1.11. Gerekli ödemelerin sağlanması için onay süreçlerinin yürütülmesi amacıyla.

    1.12. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve yasal zorunluluk ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.2.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.3.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.4.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.5.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.6.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.7.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.8.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.9.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.10.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.11.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    1.12.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. ERP (Uyumsoft), cari kart modülüne erişim yetkisi olan tüm departmanlar (muhasebe,finans,satın alma,satış pazarlama) aracılığıyla (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.2.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.2.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.2.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.3.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.3.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.3.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.3.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.3.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.4.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.4.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.4.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.4.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.4.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.5.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.5.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.5.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.5.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.5.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.6.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.6.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.6.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.6.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.6.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.7.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.7.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.7.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.7.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.7.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.8.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.8.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.8.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.8.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.8.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.9.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.9.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.9.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.9.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.9.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.10.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.10.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.10.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.10.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.10.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.11.1.1. Faturalar irsaliyeler ve kurum kaynakları (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.2. Kurum kaynakları ERP (EBA-Uyumsoft) kişiden talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.3. Kurum kaynakları firmalardan gelen bilgiler, faturalar ve irsaliyeler (Kısmen otomatik yollarla).

    1.11.1.4. Kurum kaynakları, fatura ve irsaliyeler ile ERP (Uyumsoft) aracılığıyla (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan).

    1.11.1.5. Personelden talep (Otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.6. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.7. ERP (Uyumsoft EBA) üzerinden gelen bilgiler, kurum kaynakları, faturalar ve irsaliyeler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

    1.11.1.8. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.9. Firmalardan gelen bilgiler (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    1.11.1.10. Firmalardan gelen bilgiler, irsaliyeler ve faturalar (Otomatik ve otomatik olmayan yollara).

    1.12.1.1. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    2. Banka bilgileri.

    Amaç

    2.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    2.1.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    2.1.1.1. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.1.1.2. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.1.1.3. Bağlı şahıs firmalarından gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    3. Cari kartlardaki bilgiler, Banka bilgileri, hesap no, iban no, Vergi daireleri, Vergi numaraları.

    Amaç

    3.1. Muhasebe süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve finansın gerekli ödemeyi sağlaması için cari kart oluşturulması.

    Veri İşleme Şartı

    3.1.1. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması.

    Yöntem

    3.1.1.1. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.2. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.3. Bağlı şahıs firmalarından gelen faturalar ile (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. İcra takip belgeleri.

    Amaç

    1.1. İç denetim süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve muhasebe süreçlerin yürütülmesi amacıyla

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. Kanunlarda açıkça öngörülme; veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için zorunlu olması

    1.2.1.Açık rızanın varlığı.

    Yöntem

    1.1.1.1. Firmalardan talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    2. İcra Takip belgeleri, Mahkeme tarafından iletilen yasal evraklar,

    Amaç

    2.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    2.1.1. Kanunlarda açıkça öngörülme; veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için zorunlu olması

    Yöntem

    2.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    3. Sabıka kaydı

    Amaç

    3.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    3.1.1. Kanunlarda açıkça öngörülme; veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için zorunlu olması

    3.1.2.Açık rızanın varlığı.

    Yöntem

    3.1.1.1. Firmalardan talep (Kısmen otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

    3.1.1.2. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    4. Mahkeme tarafından iletilen yasal evraklar.

    Amaç

    4.1.Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    4.2. Herhangi bir dava sürecinde kurumun kendisi ödeme yaptığında bu ödemelerin bilgisinin tutulması amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    4.1.1. Kanunlarda açıkça öngörülme; veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için zorunlu olması.

    4.2.1. Kanunlarda açıkça öngörülme; veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için zorunlu olması.

    Yöntem

    4.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    4.1.1.2. Hukuk departmanından gelen bilgiler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    4.2.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    4.2.1.2. Hukuk departmanından gelen bilgiler (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Sağlık Raporu Psiko Teknik sürücü belgesi Göz Muayene Akciğer Grafisi Portör Muayenesi İşitme Testi Kan Testi

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    1.2. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve yasal zorunluluk ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. Açık rızanın varlığı.

    1.2.1. Açık rızanın varlığı.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.1.1.2. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.2. Kişiden talep, firmalardan gelen bilgiler, resmi kurumlardan gelen bilgiler (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. CV, Diploma, Sertifika (teknik servis ekle), Mesleki yeterlilik belgesi.

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Adli sicil belgesi.

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. Açık rızanın varlığı.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. İş seyahatleri

    Amaç

    1.1. Personelin herhangi bir iş seyahati durumunda gerekli kayıtların tutulması ve masrafların karşılanması amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması; ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları (Otomatik veya otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Denetim ve teftiş raporları, ISO Kapsamında alınan belgeleri denetimi, İSG Belgesi ve denetimine ait bilgiler.

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması; ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Memnuniyet anketleri, Talep, şikâyet ve info mailleri.

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek ve gelen şikâyet ve taleplerin değerlendirilmesi amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması; ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar, personelden talep ve eposta, dilekçe ve anket (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Plaka bilgileri, İletişim bilgileri, Araç zimmet bilgileri, Çalışanlarla yapılan sözleşmeler.

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.1.1.2. Ruhsatlar ve ziyaretçi formları (Otomatik olmayan yollarla).

    İşlenen Kişisel Veriler

    2. Plaka bilgileri, Zimmet bilgileri, Ruhsat bilgileri

    Amaç

    2.1. Giriş çıkış kontrollerinin sağlanması amacıyla

    Veri İşleme Şartı

    2.1.1. İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    Yöntem

    2.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    2.1.1.2. Ruhsatlar ve ziyaretçi formları (Otomatik olmayan yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1. Giriş-Çıkış kayıtları, Kamera kayıtları.

    Amaç

    1.1. İç denetim süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması, gerekli denetim ve kontrollerin sağlanması amacıyla.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları ve ilgili birimlerden talep (Kısmen otomatik yollarla).

  • İşlenen Kişisel Veriler

    1.Fotoğraf.

    Amaç

    1.1. Evrak yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ve herhangi bir hukuksal bir süreçle ilgili bilgileri işlemek amacıyla

    1.2. Kurumun sosyal medya faaliyetleri için.

    Veri İşleme Şartı

    1.1.1. İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için zorunlu olması.

    1.2.1. Açık rızanın varlığı.

    Yöntem

    1.1.1.1. Kurum kaynakları, resmi dairelerden gelen evraklar ve personelden talep (Otomatik ve otomatik olmayan yollarla).

    1.2.1.1. Fotoğraf (Kısmen otomatik yollarla).

B. Kişisel Verilerin Aktarılması

İşlenen kişisel verileriniz KVKK’nın belirlediği koşullar çerçevesinde:

  • Aktarım Amacı

    1.Dış ticaret ve ihracat süreçlerinin yürütülmesi iş akışının sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. Tedarikçiler (Mearsk MSC) ve kargo firmalarına (DHL, UPS, Aras ve Yurtiçi kargo) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. Lojistik süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1. sağlanması amacıyla, Tedarikçiler ve çalışanlarına (Çatalca Kooperatif) ve ambar limanlarına (Tekirdağ limanı) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    3. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    3.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    4. Finans süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve ödemelerin yapılması için zorunluluklar amacıyla.

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    4.1. Bankalar ve devlet dairelerine (PTT, Vergi Daireleri) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    5. İnsan kaynakları süreçlerinin yürütülmesi amacıyla olup harici ya da zorunlu sağlık hizmetleri, yasal veya gelişim amaçlı eğitim hizmeti sağlama adına anlaşılan kurumun talebi, sosyal etkinliklerde iş birliğinde bulunulan kurumlarla organizasyonun daha iyi yürütülmesi adına paylaşım zorunluluğu, yasal zorunluluklar (örneğin, SGK, Çalışma Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğü vs.)

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    5.1. SGK, devlet daireleri, sağlık kurumları, tedarikçinin kendi yetkilisi, BES kapsamındaki anlaşmalı bankalar ve anlaşmalı sağlık kuruluşlarına (Lokman Hekim, Biyoatlas) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    6. Kişilerin talebi üzerine,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    6.1. Çek veya senet üzerindeki ilgili kişilere aktarılır.

    6.2. Sözleşmede yer alan kişilerin kendisine veya yetkililerine aktarılır

  • Aktarım Amacı

    1. Dış ticaret ve ihracat süreçlerinin yürütülmesi, iletişim süreçlerinin sürdürülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. Tedarikçiler (Mearsk MSC) ve kargo firmalarına (DHL, UPS, Aras ve Yurtiçi kargo) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. Lojistik süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1. Tedarikçiler ve çalışanlarına (Çatalca Kooperatif) ve ambar limanlarına (Tekirdağ limanı) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    3. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    3.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    4. Dış ticaret ve ithalat süreçlerinin yürütülmesi ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    4.1. Tarım Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gümrük Müdürlükleri ve Tedarikçilere (Turan Yükseloğlu Gümrük Danışmanlığı) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    5. İnsan kaynakları süreçlerinin yürütülmesi ve iletişim faaliyetlerinin sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    5.1. BES kapsamında anlaşmalı bankalara aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla (Özlük bilgileri kapsamındaki sağlık bilgilerinin aktarılması açık rızanın varlığı şartına dayanılmalıdır.),

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. Yasal zorunlulukların ve bireysel emeklilik süreçlerinin yürütülmesi amacıyla (Açık rızanın varlığı şartına dayanılmalıdır.),

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1. SGK, BES kapsamında anlaşmalı bankalar ve kolluk kuvvetlerine aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1.Gerektiği durumlarda kolluk kuvvetlerine aktarmak amacıyla

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. Emniyet ile paylaşılır.

    Aktarım Amacı

    2. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1.SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1.Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. Finans süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve ödemelerin yapılması için zorunluluklar amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1.Bankalar ve devlet dairelerine (PTT, Vergi Daireleri) aktarılır.

    Aktarım Amacı

    3. Maaş ödemelerinin kayıt altında tutulması, iş akışının devamının sağlanması ve SGK'ya bildirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    3.1. SGK’ya, bankalara ve muhasebeye ve Ernest Young’a aktarılır

    Aktarım Amacı

    4. Dış ticaret ve ihracat süreçlerinin yürütülmesi iş akışının sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    4.1. akışının sağlanması amacıyla, Tedarikçiler (Mearsk MSC) ve kargo firmalarına (DHL, UPS, Aras ve Yurtiçi kargo) aktarılır

  • Aktarım Amacı

    1.Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. Bordrolama sürecinin sürdürülmesi amacıyla (Sabıka kaydı verisinin aktarılması açık rızanın varlığı şartına bağlıdır.),

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1.Ernest Young’a aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1.Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1.Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. Kurumun sosyal medya faaliyetleri için,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1.Tedarikçilere (Sosyal Medya Ajansı Rhino Runner) aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla (Açık rızanın varlığı şartına dayanılmalıdır)

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. İSG alanında yasal zorunluluklar, personel sağlığının korunması, acil durumlarda etkin müdahale gerektiren vakalarda erken müdahale amacıyla (Açık rızanın varlığı şartına dayanılmalıdır.),

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1.Sağlık Kurum ve kuruluşlarına (Acil kan veya sağlık problemleri olduğunda) aktarılır

  • Aktarım Amacı

    1. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla (Kanunlarda açıkça öngörülmeyen bir faaliyetten dolayı gönderilmesi durumunda açık rızanın varlığı şartına dayanılmalıdır.),

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

    Aktarım Amacı

    2. Güvenlik sebebiyle oluşabilecek durumlardan dolayı,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    2.1.Gerekmesi halinde kolluk kuvvetlerine aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1. Pasaport bilgileri sayesinde gerekli vize işlemlerinin sağlanması amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. Acentalar ile (Siena Turizm) THY’ye aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1. Hukuk süreçlerinin yürütülmesi, iş akışının sağlanması ve hukuksal süreçlerin yürütülmesi ile yasal zorunlulukların yerine getirilmesi amacıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1. SGK’ya, devlet dairelerine, sağlık kurumlarına, bankalara, eğitim kurumlarına, hizmet alınan ve verilen firmalara (…. AŞ) ve Adalet Bakanlığı’na aktarılır.

  • Aktarım Amacı

    1. Talep edilmesi halinde yasal yükümlülük dolayısıyla,

    Aktarılacak Alıcı Grupları

    1.1.BTK’ya aktarılır.

C. Kişisel Verilerin Aktarılması

Aktarılan kişisel verileriniz “Açık rızanın varlığı” şartına dayanılarak ve KVKK’nın belirlediği koşullar çerçevesinde:

Aktarılan Kişisel Veriler Aktarım Amacı Aktarılacak Alıcı Grupları
Kimlik Bilgisi
İletişim Bilgisi
Finansal Bilgi
İletişim Bilgisi Finansal Bilgi Dış ticaret ihracat süreçlerinin yürütülmesi ve iş akışının sağlanması amacıyla, İş akışı ve içerisindeki ilgili ülkelere ve müşterilere (Haiti, Angola, Brezilya, Irak, Suriye, Yemen) aktarılmaktadır

Ç. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen toplama yöntemleri ve hukuki sebepleri kapsamında toplanmakta ve işlenmektedir.

D. Kişisel Verilerin Saklanması ve İmha Edilmesi

Şirketimiz, kişisel verileri, kişisel verilerin işlenmesi amacı doğrultusunda, işleme amacıyla orantılı bir şekilde saklamaktadır. Kişisel veriler, işlenme amacının ve/veya sebebinin ortadan kalkmış olması durumunda ilgili mevzuatın gerektirdiği süre sonuna kadar saklanmaktadır. Kişisel verilerin işlenme amacı ve sebebi ortadan kalktığında yasalardan kaynaklanan yükümlülüklerimizin temini için gerekli zamanaşımı süreleri tamamlandığında kişisel veriler imha edilecektir. Kamu hizmetinden kaynaklanan istisna kapsamındaki kişisel verilerin imha edilmesi ve anonim hale getirilmesi bağlı bulunduğu yasal mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

E. İlgili Kişinin Hakları

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11 inci maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe göre şirketimize iletebilirsiniz.